Uw eigen Lettertypes

Mijn lettertype staat niet in uw ontwerp formulier, wat nu?
Geen probleem, Superletters is de eerste webshop in Nederland waar u uw eigen fonts kunt toevoegen!

Hoe?

U kunt het TTF-bestand van het gewenste lettertype op het ontwerp formulier slepen ( of via de bladeren knop toevoegen) het staat dan direct geselecteerd.
Als u meerdere teksten wilt maken met dit lettertype moet u dit proces herhalen.

Het lettertype dat u heeft toegevoegd staat nadat u de bestelling heeft doorgevoerd in het ontwerp/bestelformulier onder de categorie "eigen lettertypes";
het is alleen zichtbaar en te gebruiken door u. ( dit werkt alleen als u bent ingelogd )

Waar vind ik nog meer lettertypes?
U kunt op het internet een ruime sortering lettertypes vinden, een heleboel zelfs gratis! kijk bijvoorbeeld hier www.1001freefonts.com

Kan ik alle lettertypes toevoegen?
Ja dat kan, u kunt  alleen truetype lettertype-bestanden uploaden, deze hebben de extensie .ttf of ook wel .TTF. (logo lettertypes kunnen meestal niet )
U kunt  bijna alle andere soorten lettertype bestanden converteren naar een ttf-bestand op http://www.freefontconverter.com/ waarna het bij ons weer kan worden toegevoegd.

Hieronder zijn 2 voorbeelden te zien wat wel en niet te maken is tenzij het heel groot mag.
Als een lettertype te ingewikkeld is om uit te snijden doen we dat ook niet.

U kunt alles wel gewoon bestellen maar mochten we het niet kunnen maken dan zoeken wij contact met u over alternatieven, komen we er niet uit sturen we, als u al betaald heeft, uw geld gewoon weer terug.

Let op: wij beslissen niet voor u of het aangeleverde lettertype mooi is (er is wel wat kaf onder het koren), we raden u aan uw tekst sterk uit te vergroten op uw scherm om te zien hoe het er dan uitziet.

 

 

U heeft javascript uitgeschakeld. U dient javascript aan te zetten.
Uw browser accepteert geen cookies. U kunt helaas niets bestellen zonder cookies te accepteren.