Raamstickers

Niet voor niets zijn raamstickers enorm populair! Ze zijn te gebruiken op winkelruiten, autoruiten, als decoratie of om een aankondiging te doen. Steeds vaker worden raamstickers gebruikt door trotse ouders die op deze unieke manier de geboorte van hun kind willen delen met de buurt.

Raamstickers geven elk raam een unieke en opvallende uitstraling. Ze zijn snel geplakt én – indien gewenst – weer makkelijk te verwijderen.

Ook deze raamstickers worden gemaakt van dezelfde hoogwaardige en kleurechte vinyl die we ook voor onze andere plakletters gebruiken.

Mogelijkheden van raamstickers

Er zijn ontzettend veel ontwerpen mogelijk. U kunt zelf een ontwerp maken op de bestelpagina. Ook als u nog niet precies weet wat u wilt, kunt u op deze pagina naar hartenlust experimenteren met lettertypes, symbolen, formaat en kleur. Net zo lang totdat het ontwerp is, zoals u het mooi vindt.

Als het gewenste lettertype er niet bij staat, kunt u zelf een lettertype uploaden. Ook dat doet u op de bestelpagina.

Hoe levert u de bestanden van een eigen ontwerp raamstickers aan?

Op deze pagina vindt u uitgebreide uitleg over hoe u de bestanden voor uw eigen ontwerp moet aanleveren.

Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan helpen we u graag persoonlijk. Bel: 0251-223066 of mail voor persoonlijk advies.

Maak uw raamsticker

Inspiratie voor eigen ontwerp raamstickers

Veel mensen zijn u al voorgegaan. Dat leverde de SuperLetters Wall of Fame op. Neem eens een kijkje bij andermans creatieve uitspattingen. Misschien doet u een leuk idee op voor uw raamstickers en wie weet pronkt uw ontwerp hier straks ook!

Etched glass aan de binnezijde van een raam geplakt Openingstijden in wit vinyl aan de buiten zijde van een voordeur. Naam en reclametekst in plakletters op de buitenzijde van een etalageruit Een huisnummer in gezandstraald gels effect vinyl
U heeft javascript uitgeschakeld. U dient javascript aan te zetten.
Uw browser accepteert geen cookies. U kunt helaas niets bestellen zonder cookies te accepteren.