Plakletters

Met de plakletters van SuperLetters bent u verzekerd van professionele kwaliteit plakletters. Geen amateuristische uitstraling van gewone stickers want de letters staan niet gedrukt op een achtergrond maar zijn uit het vinyl gesneden.

Doordat er geen achtergrond wordt gebruikt en het vinyl superdun is, lijkt het alsof de plakletters op de ondergrond zijn gedrukt: professioneel en strak.

Waar kunt u onze plakletters voor gebruiken?

Er zijn talloze toepassingen te bedenken maar plakletters worden veel gebruikt voor:

  • Vinyl plakletters op wanden
  • Vinyl plakletters op auto’s
  • Vinyl plakletters op boten
  • Vinyl plakletters voor naamborden

Wij gebruiken voor onze plakletters uitsluitend vinyl van hoogwaardige kwaliteit. Ook het gebruik is eenvoudig. Hier leest u de stap voor stap plakinstructies.

Kies uw plakletters of maak zelf een ontwerp

We bieden u een grote variatie aan verschillende lettertypes waaruit u kunt kiezen en een groot palet aan kleuren. Op onze bestelpagina kunt u lettertype, -kleur en -formaat aangeven.

Staat het gewenste lettertype er niet bij? Dan kunt u kosteloos een eigen lettertype uploaden en ermee aan de slag gaan.

Eigen ontwerp plakletters

Bent u in een creatieve bui of heeft u speciale wensen voor uw belettering? Op de pagina bestanden en opmaak vindt u tips om dit zo voordelig mogelijk te doen.

Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan helpen we u graag persoonlijk. Bel: 0251-223066 of mail voor persoonlijk advies.

Ontwerp uw belettering

Plakletters op een houten ondergrond Plakletters op een fiets Plakletters als decoratie op kastdeuren Decoratie op een voordeur
U heeft javascript uitgeschakeld. U dient javascript aan te zetten.
Uw browser accepteert geen cookies. U kunt helaas niets bestellen zonder cookies te accepteren.