Verzending

Als u op werkdagen voor 12 uur besteld en betaald, gaat uw bestelling nog dezelfde dag op de post! Uw bestelling wordt doorgaans met PostNL verstuurd.

Kleine plakletters

De meeste bestellingen kunnen gewoon in een envelop omdat we de teksten zonder schade tussen de letters in kunnen vouwen. Voor kleineren teksten hoeft u dus niet thuis te blijven om het in ontvangst te nemen, het gaat in de meeste gevallen door de brievenbus.

Grote plakletters

Als de belettering te groot is voor een envelop wordt uw bestelling met de pakketdienst van PostNL verstuurd. Wij zijn erg tevreden over hun service. Bent u niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd of de postbode komt een dag later nog eens terug.

Bent u dan weer niet thuis om het pakket in ontvangst te nemen, dan kunt u het de volgende dag ophalen bij een PostNL Servicepunt, dat meestal redelijk dicht bij u in de buurt te vinden is.

Wij kunnen helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor vertraging van de postbezorging.

Problemen en klachten

Wij sturen u altijd een verzendbericht. Is uw bestelling na een week nog niet afgeleverd? Neem dan contact met ons op. We zoeken samen naar een oplossing.

Als u liever heeft dat het pakket via een andere dienst wordt verzonden, laat dit dan even weten. Bel: 0251-223066 of mail voor persoonlijk advies.

Lees ook onze algemene voorwaarden

muursticker als decoratie Openingstijden in wit vinyl aan de buiten zijde van een voordeur. muursticker
U heeft javascript uitgeschakeld. U dient javascript aan te zetten.
Uw browser accepteert geen cookies. U kunt helaas niets bestellen zonder cookies te accepteren.