Pictogrammen

Natuurlijk hebben we niet alleen plakletters maar kunt u ook diverse symbolen en logo’s bij ons bestellen. Alle figuren en afbeeldingen worden uit vinyl gesneden.

Hoe bestelt u pictogrammen en symbolen?

  • In het bestelformulier kunt u bij ‘Lettertype’ in het menu kiezen uit verschillende groepen. In dit menu kiest u voor ‘Symbolen’.
  • Onder dit veld kunt u een symbooltype kiezen.
  • U kunt nu in het tekstveld de cijfers 0 tot en met 9 intikken en de aan de cijfers gekoppelde symbolen worden zichtbaar. Alle andere toetsen zijn onbruikbaar.

Waarom symbolen of pictogrammen gebruiken?

Symbolen en pictogrammen zijn vaak in één oogopslag duidelijk waardoor misverstanden en ongevallen worden voorkomen. Bovendien zijn symbolen en pictogrammen niet aan taal gebonden: iedereen begrijpt wat er wordt bedoeld.

Symbolen en pictogrammen in ons assortiment

SuperLetters heeft een beperkt aantal symbolen toegevoegd zoals hartjes, sterren en campingpictogrammen, dit aantal zal snel worden uitgebreid. U kunt speciale wensen altijd met ons overleggen.

We kunnen eventueel het door u gewenste symbool toevoegen aan het assortiment en anders zoeken we naar een andere oplossing.

Voorbeelden van plaksymbolen en plakpictogrammen

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze symbolen. Net als de plakletters, kunnen zij in al onze kleuren besteld worden.

Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan helpen we u graag persoonlijk. Bel: 0251-223066 of mail voor persoonlijk advies.

Maak zelf een symbool of pictogram

Belettering   Muurstickers Belettering om te waarschuwen Muursticker      Belettering pictogrammen
U heeft javascript uitgeschakeld. U dient javascript aan te zetten.
Uw browser accepteert geen cookies. U kunt helaas niets bestellen zonder cookies te accepteren.